TESTIMONIALS

 • Wij als Doclogic hebben Standplanner het afgelopen jaar ingezet als adviseur en projectleider voor het ontwikkelen van ons beursconcept. Dries heeft door zijn proactieve, sturende houding in belangrijke mate bijgedragen aan ons succes. Door het inschakelen van Dries met zijn heldere communicatie en checklists hebben we veel tijdwinst geboekt en een kwalitatief zeer goede beurs gedraaid. Met zijn begeleiding hebben we 50% meer bezoekers per m2 op onze stand gehad dan gemiddeld op deze beurs. Een uitstekend resultaat.

  Herald Raat
  Herald Raat Doclogic
 • Veel jaren draai je op beurzen mee en dan gaat alles een beetje vanzelf. Dries heeft ons een spiegel voorgehouden. Hij bezoekt de beurs, bekijkt de stand, beoordeelt onze presentatie en geeft goede tips. Zijn creativiteit en kennis zijn motiverend. Daarnaast is het een fijn persoon om mee te werken. Wij hebben dit inmiddels geëvalueerd en het heeft heel wat constructieve aandachtspunten opgeleverd.

  Herbert Bouwers
  Herbert Bouwers Alpuro Breeding
 • Standplanner heeft ons onder meer geholpen bij het organiseren van de Weddingfair in Dedemsvaart. Hij kende de juiste professionals en bedrijven voor het verzorgen van bijvoorbeeld de catwalk, de muziek en verlichting. Dries let op zaken waar anderen geen aandacht aan schenken. Dit zorgt ervoor dat de organisatie van evenement of beurspresentatie vlekkeloos verloopt. Hij neemt alle zorgen uit handen. Ook bespaart hij door het inschakelen van zijn enorme netwerk ook nog eens op de kosten. Standplanner verdient zijn kosten dubbel en dwars weer terug. Hij is betrouwbaar, vakkundig en last but not least verschrikkelijk sympathiek. Een aanrader!

  Annigje Udinga
  Annigje Udinga Udinga Media
 • Dries denkt proactief mee en zet de lijnen uit. Hij heeft voor ons de gehele beurspresentatie geregeld in de wereld waarin hij de weg kent. Wij hebben veel aan Standplanner overgelaten met een prima eindresultaat. Dries bereidt zich goed voor en heeft oog voor detail.

  Wiebe Mulder
  Wiebe Mulder Van Drie Group
 • Wij hebben Standplanner gevraagd om ons team Marketing & Verkoop middels een presentatie inzicht te geven in de wereld van vakbeurzen. Hoe zet je een renderende beurspresentatie op? Hoe zit het met de prijs-kwaliteitverhouding van vakbeurzen? Hoe ‘werkt’ de bezoeker? Op een prettige manier heeft Standplanner ons gericht in beweging gebracht, ‘huiswerk’ meegegeven en ons op het juiste spoor gezet. Wordt vervolgd!

  Ramon van der Veen
  Ramon van der Veen ABN AMRO Group N.V.
 • Ontzorgen. Een modewoord, maar wel het eerste dat bovenkomt als je de werkzaamheden van Dries van Standplanner moet omschrijven. Pluriton maakte gebruik van de diensten van Standplanner voor de VIV 2014. En dat is goed bevallen. Dries neemt je werk uit handen, denkt mee, komt met creatieve voorstellen en bewaakt daarbij tegelijkertijd de huisstijl, begeleidt de standbouw op locatie, enzovoorts. Het resultaat: een zeer goede beurs voor Pluriton. En dat was nou net de bedoeling.

  Arno van de Steeg
  Arno van de Steeg Pluriton B.V.
 • 'Dries van Standplanner is een toegevoegde waarde bij iedere beurs of evenement. Hij speelt in op de wensen van de klant; heb je veel hulp nodig of slechts iemand die over je schouder meekijkt en je scherp houdt? Overleg het met Dries want beide rollen vervult hij met verve. Dries is communicatief, kan goed luisteren, is prettig in de omgang en is (gelukkig!) niet altijd op de voorgrond aanwezig. Ik wil graag afsluiten met zijn eigen woorden: "Met Dries ben je beter uitgerust op een beurs of evenement."

  Sander Fennema
  Sander Fennema Cotap
 • Standplanner is niet “pats boem,  dit moet je doen”-gesprekspartner. Gelukkig niet! Wij doen graag op een persoonlijke manier zaken, zonder het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen. Dries heeft ons op een weloverwogen wijze geadviseerd, waarmee wij nu en in de toekomst ons voordeel gaan doen.

  Peter Hanning
  Peter Hanning OmniLease

Start typing and press Enter to search